Avgust 05, 2020

Bihać: Poseban program povodom Dana nezavisnosti BiH

U povodu Dana nezavisnosti naše domovine Bosne i Hercegovine već tradicionalno nevladine organizacije AKOS i Vatan-Domovina u saradnji sa institucijama Islamske zajednice Bihaćkim muftijstvom i Medžlisom IZ Bihać uz partnerstvo sa kulturnim centrom Bihać organiziraju svečanost i poseban program tim povodom.

 

I ove godine u petak, 01.03.2019. sa početkom u 19:45 će u kulturnom centru biti upriličen prigodan program gdje će uz kulturno-umjetnički dio o važnosti obilježavanja ovog datuma, kao i o važnosti očuvanja države Bosne i Hercegovine govoriti istaknuti borci za Bosnu i Hercegovinu, kako tokom odbrane od agresije tako i u posljeratnom periodu. Prisutnima će se obratiti hafiz dr. Džemail Ibranović, aktivni sudionik odbrane Bosne i Hercegovine koji je pretrpio ranjavanje tokom odbrane od agresije, te je dočekao kraj oružane agresije u činu kapetana. Također, prisutnima će se obratiti i dr. Mujo Begić, šef regionalnog ureda Instuta za nestale i komandat logističke baze 5. korpusa Armije R BiH tokom agresije na našu zemlju.

Neka i ovaj veliki dan protekne u lijepoj i ugodnoj atmosferi, a ovaj večernji program bi trebao biti vrhunac ugodne atmosfere i posebnih emocija prema jednoj i jedinoj domovini Bosni i Hercegovini.

 

Ljubim domovinu web plakata

Rate this item
(0 votes)
© 2017 Medžlis Islamske zajednice Bihać Sva prava zadržana. Designed By N&H