Juli 24, 2019

U Bihaću promovisana knjiga „Budi bolji čovjek“

U sali Muzeja Prvog zasjedanja AVNOJ-a u Bihaću 02.10.2018. je upriličena promocija knjige "Budi bolji čovjek" autora Sabahudin-ef. Sijamhodžića.

Najbolje priče su one koje neko piše iz iskustva, najbolji govor je onaj koji govori iskustvo, a najljepši govor je onaj iskreni, iz srca kojeg čovjek uputi čovjeku.

Knjiga „Budi bolji čovjek“ autora Sabahudina Sijamhodžija je zbirka takvih priča, govora i tekstova koje je autor dugi niz godina sakupljao i predstavljao javnosti putem društvenih mreža i drugih medijskih platformi.

Promotori ove vrijedne knjige su bili doc. dr. Hajrudin Hodžić sa Islamskog pedagoškog fakulteta u Bihaću, prof. Nedžib Vučelj i prof. Hadis Kurtović.

Promotori su bili saglasni, a publika je aplauzima odobravala ono što su govorili, da je ovo jedna posebna knjiga koju je autor pisao iz svog iskustva, o aktuelnim temama, sa mnogo ljubavi, hrabrosti, iskrenosti i želje da ponudi rješenja za one stvari koje su bile dio njegove kritike.

Pored promotora prelijepe ilahije je izvodila Emana Imširović, a moderator i voditelj promocije je bio Nazif-ef. Horozović.

Organizator promocije je Medžlis Islamske zajednice Bihać.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on petak, 26 Oktobar 2018 23:33
Super User

Medžlis Islamske zajednice Bihać

www.mizbihac.ba

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2017 Medžlis Islamske zajednice Bihać Sva prava zadržana. Designed By N&H